17/5/10

l'èxit, de nou


De tant que se n'ha parlat i es parla, ja ha esdevingut un trist tòpic típic parlar dels "valors" de l'equip de futbol que tantes alegries ens dóna. Aquell anunci de cervesa, tan ben trobat, ho expressava amb precisió i elegància. Malgrat el personatge que fa de president del Club -ja plega, ja plega-, els esportistes ens dónen un exemple continuat i sostingut de savoir faire -igual que els del nostre esport.


De tant repetir-ho acabem considerant-ho el guió per a fer anuncis publicitaris -i la multinacional de roba esportiva que patrocina al Club ho ha pillat perfectament. Tanmateix, hi ha una càrrega profundíssima de veritat que no podem permetre'ns banalitzar. L'esforç individual al servei de l'equip; l'equip al servei d'uns objectius clars i d'un estil definit; la prudència i la contenció, la humilitat; la feina, feina, feina; el respecte per tothom i per tot; el lideratge. I tants detalls...


En un país que és capaç de produir gent com aquesta hi ha motius més que racionals per a creure. Hi ha esperança, malgrat tot. Celebrem-ho !